Løkken miniby - Gratis glæder for børn #8

Kikærter og blomkål med karry

Denne ret er også perfekt dagen efter. Spis den til frokost evt. med en avocado eller et æg. Den er lige så lækker, om den er kold eller varm.

Til 2 personer

  • 400 g blomkålsbuketter
  • 250 g kikærter
  • 3 spsk kokosolie
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk salt
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1/2 håndfuld solsikkkekerner

Skær blomkålen ud i små blomkålsbuketter, og bland dem sammen med kikærter, karry, salt og kokosolie. Hæld derefter blandingen over i et stort ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter, indtil kikærterne og blomkålen har fået en let sprød overflade. Drys den færdige ret med rosiner og solsikkekerner og servér.

Tilbehør ris og guacamole.

Håndfuld 1 + 2 – Blomkål

Håndfuld 3 – Kikærter

Håndfuld 4 – Ris & rosiner

Fedt – Kokosolie – avocado – solsikkekerner

Mælkeprodukt – Cheasy fraiche

Smagsforstærkere: Salt & karry.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løkken miniby - Gratis glæder for børn #8