5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

Bambus tandbørste fra Hydrophil

Endnu et af vores indsatsområder mod et bedre klima er denne tandbørste fra Hydrophil. Jeg faldt over den her, og tænkte at det var en af de nemme indsatser, og så kan man jo lige så godt sætte ind. 

Tandbørsten er 100 % bio nedbrydelig. 100 % vegansk og så er den fremstillet af bambus. Farven på tandbørsterne er lavet af økoblæk, som er baseret på vegetabilske olier og derfor biologisk nedbrydelig.

Når den er slidt op, kan den begraves i haven eller smides i kompostbunken. Efter 1,5 år er den 100 % biologisk nedbrudt. Hvor imod en plastik tandbørste tager over 400 år. Det er simpelthen så vildt.

Bambus er et holdbart materiale, og er en af de bedste planter på jorden til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør tandbørsten hygiejnisk korrekt. Desuden er bambus i stand til at efterligne de samme nyttige stoffer i de bakterier, som findes i vores mundhule.

Tandbørsten har en holdbarhed på ca. 3 måneder ligesom en plastik tandbørste. De fåes til både børn og voksne og i forskellige farver, så man kan kende forskel. De er iøvrigt også ret pæne i forhold til plastik tandbørster. Deres look er neutralt, hvilket passer perfekt til badeværelset.

Tandbørsten er super god, ja faktisk bedre end plastik tandbørsterne. Den smager ikke af noget, er skøn at holde på, og føles meget naturlig og blød i munden. Alle her i husstanden er ret vilde med deres nye tandbørste.

Synes også at det kunne være en alletiders værtindegave, sådan et sæt bambus tandbørster til hele familien. Forkælelse på den gode måde.

Bambus tandbørste fra Hydrophil ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september