Arm-benløft

Paris – Through a fashion eye af Megan Hess

Denne bog købte jeg ene og alene fordi, jeg syntes, at den var helt fantastisk. En af de smukkeste bøger jeg havde set. Smuk kobberkant på siderne og smukke tegninger indeni. I øvrigt købte jeg 3 andre lige så smukke bøger af samme forfatter. Bogen er en guide til Paris. Så det kan kun blive en fantastisk rejse.

Paris gennem et modeøje er en guide til modens Paris. Forfatteren tager dig med på eventyr i den mest romantiske by i verden, igennem illustrationer der er så fine og meget detaljeret.

Bogen er inddelt i 4 emner. Alle stederne som er nævnt i bogen, har noget med mode at gøre.

  1. Do/Play – Steder og seværdigheder.
  2. Shop – Luksus tøjbutikker.
  3. Sleep – Hoteller
  4. Eat/drink – Kagehuse, restauranter, caféer og barer

Hvert et sted har sit eget opslag i bogen. Tegningerne fylder mest, og så er der en kort tekst, som beskriver billedet og stedet. Under modenavnet står adressen, så alle steder kan findes og besøges uden besvær.

Så fantastisk en bog for alle der elsker mode og Paris. Den ultimative guide til alt hvad byen har at byde på indenfor mode.

Det er ikke teksten, der fylder i denne bog, men alle de smukke billeder, og derfor er den også ret overskuelig at læse. Alle billederne er illustrationer, og alligevel er de så fascinerende, at man nemt kan se alle stederne og tøjet for sig.

Jeg skal helt sikkert til Paris igen, og når den tid kommer, skal denne bog være min guide. Jeg har nok ikke råd til at bo på de nævnte hoteller, men en tur forbi dem for at kigge går også an. Jeg skal spise på nogle af restauranterne og caféerne og se modehuse og diverse seværdigheder. Jo mere man planlægger en tur ned til mindste detalje, jo mere kan man nå at opleve. På hver en side i bogen er der en adresse, så stederne burde være nemme at finde, og man kan planlægge sin egen modetur i denne fantastiske by.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at besøge Musée Christian Dior, The Louis Vuitton flagship store og Ritz Club Paris. Yderligere glæder jeg mig også til at besøge restauranterne, caféerne og de andre seværdigheder i modens tegn.

Paris – Through a fashion eye af Megan Hess fra Hardie Grant Books ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arm-benløft