Grønsagstærte
Jeg har altid været vild med tærter, men af en eller anden grund får vi det aldrig. For mig er det fyldet, der er omdrejningspunktet og ikke bunden, og det smager virkelig godt. Tærten er ret nem og enkel at lave, og så er det endnu en af de opskrifter, hvor man bare kan bruge det, som allerede ligger i køleskabet.
Til 4 personer
1 squash
1/2 broccoli
1 sød kartoffel
5 store champignon
1 løg
4 tomater
2 porrer
6 æg
1/2 l mælk
100 g revet cheddarost
3 1/2 små tortillawraps
3 tsk. groft salt
1 tsk. peber
1 tsk. muskat
Olivenolie
- Rens alle grønsagerne og skær dem i små tern.
- Hæld olie i en gryde og steg grønsagerne til de er møre.
- Smag til med muskat, salt og peber.
- Smør lidt olie i et ovnfastfad, og læg wrapsene i.
- Fordel grønsagerne i tærten.
- Pisk æg, mælk og revet cheddarost let sammen og fordel blandingen over tærten.
- Bag tærten i en varm ovn i cirka 50 minutter ved 200 grader, eller til æggemassen er stivnet.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Squash, porre, broccoli, tomater, sød kartoffel, champignon og løg.
Håndfuld 3 – Æg
Håndfuld 4 – Tortillawraps
Fedt – Cheddarost og olivenolie
Mælkeprodukt – Mælk
Smagsforstærkere: Salt, peber & muskatnød
/Janni
Ingen kommentarer endnu