Det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan

Julibøger

Denne måneds bøger byder kun på to nye skønheder. Jeg er noget bagefter, og håber på, at jeg kan indhente nogle af de forsømte bøger, jeg har jo ferie. Og så skal jeg læse min første engelske bog.

Se junibøger her.

Er her nogen? af Lotte Elmann Wegner fra Turbine

Endnu en debutantkrimi. Den lyder så uhyggelig, så jeg er spændt på, om jeg overhovedet tør at læse den. Men heldigvis lyder den også ret spændende, og anmeldelserne er gode, så denne bog er den heldige udvalgte til flyverturen og poolen sydpå.

Paris – Through a fashion eye af Megan Hess fra Hardie Grant books

Denne bog købte jeg ene og alene fordi, jeg syntes, at den var helt fantastisk. En af de smukkeste bøger jeg havde set. Smuk kobberkant på siderne og smukke tegninger indeni. I øvrigt købte jeg 3 andre lige så smukke bøger af samme forfatter. Nå men bogen er en guide til Paris. Så det kan kun blive en fantastisk rejse.

Hvad skal du læse i juni?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan