Dagsspa på Hotel Viking i Sæby

Junibøger

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og jeg håber, at det betyder mere læsetid. Jeg har en del krimier til at ligge i læsebunken, så derfor har jeg valg månedens bøger fra mine 2 andre yndlingsgrupper, nemlig en skøn kærlighedsroman og en krop & sind bog.

Se majbøger her.

Lev mere kæmp mindre af Maria Juhl fra Aronsen

Jeg er spændt på denne bog. Jeg er vild med bøger, om hvordan vi får mere ud af livet, hvordan vi skal huske at leve i nuet, i stedet for at stresse. Jeg vil gerne nyde, leve og opleve livet med min familie. Så jeg er spændt på, hvad denne bog byder på, og om den er brugbar.

Toner i natten fra Jojo Moyes fra Cicero

Jojo Moyes skriver helt fantastisk. Jeg har indtil videre læst fem af hendes bøger, og jeg elsker hendes måde at skrive på. Jeg bliver altid indfanget i hendes net, og vil helst ikke forlade det igen. Forhåbentlig  bliver dette endnu en skøn læseoplevelse.

Det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan fra Cicero

Jeg har læst ‘Rosie Hopkins´søde drømme’, og den var så hyggelig, at jeg bare havde lyst til at være der, og åbne min egen slikbutik. Så mon min nye profession bliver bagerjomfru efter denne bog? Jeg skal helt sikkert læse, alt Jenny Colgan har skrevet, og glæder mig til denne bog. Den har den smukkeste og mest fascinerende forside.

Hvad skal du læse i juni?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagsspa på Hotel Viking i Sæby