Moringa body yogurt fra Body Shop

Tortellini med spinat

Dejlig og let opskrift til sommervarmen.

img_1532

Til 2 personer

300 g frossen spinat

1/2 squash

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

400 g tortellini

4 spsk. cheddarost

img_1533

  • Varm olien op i en gryde og put spinat og squash i.
  • Krydr med salt og peber.
  • I en anden gryde koges tortellinien efter emballagens anvisning.
  • Put spinat og squash i en sigte. Giv den et let tryk, så en del væde løber fra.
  • Vend de kogte tortellinier med spinat, squash og 1 spsk olie. Smag til med salt og peber.
  • Anret med cheddarost.

Server røde linser kogt i bouillonvand til retten. Det smager skønt.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Spinat & squash.

Håndfuld 3 – Røde linser.

Håndfuld 4 – Tortellini

Fedt – Olivenolie & cheddarost.

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Salt, peber & bouillonterning.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moringa body yogurt fra Body Shop