Tortellini med spinat
Dejlig og let opskrift til sommervarmen.
Til 2 personer
300 g frossen spinat
1/2 squash
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
400 g tortellini
4 spsk. cheddarost
- Varm olien op i en gryde og put spinat og squash i.
- Krydr med salt og peber.
- I en anden gryde koges tortellinien efter emballagens anvisning.
- Put spinat og squash i en sigte. Giv den et let tryk, så en del væde løber fra.
- Vend de kogte tortellinier med spinat, squash og 1 spsk olie. Smag til med salt og peber.
- Anret med cheddarost.
Server røde linser kogt i bouillonvand til retten. Det smager skønt.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Spinat & squash.
Håndfuld 3 – Røde linser.
Håndfuld 4 – Tortellini
Fedt – Olivenolie & cheddarost.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Salt, peber & bouillonterning.
/Janni
Ingen kommentarer endnu