Skæg og skøre briller fra Lindemann

Playlisten til mine løbeture

Jeg har altid hørt lydbog, når jeg løb, men det var lidt svært, at løbe i takt med en der snakkede. Så for nyligt skiftede jeg over til musikken, og det fungerer meget bedre. Jeg bliver distraheret med den gode musik i ørene. På den måde glemmer jeg, at jeg løber, og giver den lidt ekstra gas. For musikken motiverer til bevægelse, gør mig glad, og fylder mig med energi.

Jeg har fundet nogle sange, som følger min løberytme, og de kommer her:

  1. Vi to datid nu – Cisilia
  2. Hips don’t lie – Shakira
  3. Cliche love song – Basim
  4. Shut up and dance – Walk The Moon
  5. Fascination – Alphabeat
  6. Kom tilbage nu – Danseorkestret
  7. Walking on sunshine – Katarina & the Waves
  8. Footloose – Kenny Loggins
  9. Boom boom boom boom – Vengaboys
  10. I’m so excited – The Pointer Sisters

God løbetur!

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæg og skøre briller fra Lindemann