Udflugt med urne af Roope Lipasti

Roadtrip – Skagen

Så kom vi endelig på vores første roadtrip, og heldigvis skinnede solen hele dagen, hvilket bare gjorde det hele lidt skønnere. Turen gik til Skagen, hvor der var rigtig mange ting at se, og vi valgte følgende tre ting: Bamsemuseum, Grenen og Den tilsandede kirke.

Bamsemuseum

Skønt lille sted inde i Skagen. Bamserne var sat op i montre, og hvert montre var lavet som et tema, hvilket gjorde det mere spændende. Der var alt lige fra læsebamser, købmandsbutik, skrædderbutik til cirkus, Skagensmalere osv. Unikke små bamseverdener med masser af sjove detaljer. Det vrimlede med nye bamser og gamle bamser og små og store bamser, som lavede skøre og sjove ting. De var både ude i haven og inde i huset i to etager, og i haven stod der også bamsekunst.

Det var en hyggelig og magisk lille verden, som er et besøg værd.

Grenen

Efter bamsemuseet tog vi til Grenen. Dejligt med noget frisk luft og muligheden for at brænde lidt krudt af. Børnene elskede at lege i vandkanten og kastede med sten. Det var en langt tur helt ud til Grenen, og da vi så at Sandormen holdte derude, hoppede vi om bord, og kørte med den tilbage til bilen.

Sandormen

 

Husk madpakker og rigeligt at drikke.

Kender du andre gode steder at se og opleve i Danmark, vil jeg elske at høre om dem.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udflugt med urne af Roope Lipasti