18 ting af lave i foråret

Tomatravioli med ærtepesto

Jeg elsker smagen af ærter. Den er markant, frisk og lækker, og så minder den mig om sommer. Om de er frosne, friske, varme eller kolde, er lige meget. De er skønne i alle former.

img_0479

2-3 personer

Ærtepesto

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

3 dl. ærter fra frost

2 dl. spinat fra frost

1/2 dl. solsikkekerner

1 fed hvidløg

salt og peber

Tomatskiverne

1 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

Timian

Peber

18 skiver tomater

img_0480

  • Kom alle ingredienserne til ærtepestoen i en foodprocessor.
  • Blend det helt jævnt og cremet, og smag til med salt og peber.
  • I en skål vendes tomatskiverne med olivenolie, citronsaft, timian & peber.
  • Fordel pestoen på halvdelen af skiverne, og læg resten af skiverne ovenpå.
  • Pynt evt. med en lille klat pesto øverst.

img_0481

Jeg manglede proteinen i dag, men jeg forestiller mig, at stegte kikærter ville have været et lækkert bud.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Ærte, tomat, hvidløg & spinat.

Håndfuld 3 –

Håndfuld 4 – Røsti.

Fedt – Olivenolie & solsikkekerner.

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Citronsaft, persille, timian, salt & peber.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 ting af lave i foråret