Tomatravioli med ærtepesto
Jeg elsker smagen af ærter. Den er markant, frisk og lækker, og så minder den mig om sommer. Om de er frosne, friske, varme eller kolde, er lige meget. De er skønne i alle former.
2-3 personer
Ærtepesto
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
3 dl. ærter fra frost
2 dl. spinat fra frost
1/2 dl. solsikkekerner
1 fed hvidløg
salt og peber
Tomatskiverne
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Timian
Peber
18 skiver tomater
- Kom alle ingredienserne til ærtepestoen i en foodprocessor.
- Blend det helt jævnt og cremet, og smag til med salt og peber.
- I en skål vendes tomatskiverne med olivenolie, citronsaft, timian & peber.
- Fordel pestoen på halvdelen af skiverne, og læg resten af skiverne ovenpå.
- Pynt evt. med en lille klat pesto øverst.
Jeg manglede proteinen i dag, men jeg forestiller mig, at stegte kikærter ville have været et lækkert bud.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Ærte, tomat, hvidløg & spinat.
Håndfuld 3 –
Håndfuld 4 – Røsti.
Fedt – Olivenolie & solsikkekerner.
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Citronsaft, persille, timian, salt & peber.
/Janni
Ingen kommentarer endnu