8 ting at lave i påsken

Martsbøger

Jeg er lige p.t. lidt bagefter med læsebunken, men arbejder kraftigt på at reducere den. Og alligevel nyder jeg at udvælge flere og nye bøger, som jeg glæder mig til at læse.

Se februarbøger her.

img_0362

Sov du lille af Cilla & Rolf Börjlind fra Rosinante & Co

Jeg har sådan glædet mig til at få fingrene i Börjlinds nyeste bog, som er fjerde bind i serien. Det er en fantastisk og spændende krimiserie, med hovedpersoner der går lige i hjertet på en. Flytningekrisen har ramt Stokholm, og makkerparret Rönning og Stilton efterforsker en makaber sag om børnemord.

Ligblomsten af Anne Mette Hancock fra Lindhardt & Ringhof

Denne krimi har jeg valgt fordi, den har været meget omtalt på de sociale medier, og anmeldelserne har været gode, og en god krimi står altid højt på min læseliste. Så nu bliver det spændende, at se hvad forfatterinden kan, og om bog fanger.

Glimmerbøsserne af Karin Brunk Holmqvist fra Cicero

Karin Brunk Holmqvists tre første bøger er blevet genudgivet i forbindelse med hendes nye bog Akutklokken. Jeg kan mindes, at jeg har læst en eller to af dem, men ikke hvilke. Jeg kan også huske, at de var ret sjove og underholdende, så de får lige en chance igen.

img_0361

Hvad skal du læse i marts?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting at lave i påsken