5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar

Farvede bryn & vipper hos Creative Looks

// Reklame - Sponsoreret af Creative looks //

Så længe jeg kan huske, har min mor fået farvet bryn og vipper. Jeg har altid tænkt, at det var en mor ting (måske generationen), og aldrig ville ske for mig, heller ikke selvom jeg selv blev mor eller ældre for den sags skyld.

img_0144Mine hår i øjenbrynene er ret lange, hvilket gør, at de har nemt ved at sidder lidt pjusket. Så for flere år siden anbefalede min frisør Camilla mig, at bruge en brow shaper. Det er en gele til øjenbrynene, der ligner en mascara, men indholdet er gennemsigtigt. Den er meget effektiv. Øjenbrynhårene bliver hvor de skal, og det ser så fint ud.

img_0143

Jeg er med årene blevet ret afhængig af denne gele. En dag var jeg løbet tør, og i gemmerne fandt jeg så en, men med brun farve i. Det var ikke lige sagen. Jeg syntes, at det så mærkeligt ud, og lod den ligge. Jeg prøvede igen dagen efter, og dagen efter igen. Med tiden vendte jeg mig pludselig til de lidt mørkere øjenbryn. Og så var den selvfølgelig tom. Så jeg skulle vende mig til de lyse øjenbryn igen, og det var ret svært. Jeg følte mig bleg, men kunne ikke rigtig finde ud af, om det var øjenbrynene eller ej.

img_0146

Det var blevet tid til et besøg hos min frisør, og under klipningen kom Camilla og jeg til at snakke om de øjenbryn igen. Snakken var faktisk ikke så lang, og inden jeg fik set mig omkring, havde Camilla farvet mine bryn og vipper. Jeg var noget nervøs under processen, og følte mig ikke helt overbevidst om, at det ville blive godt.

img_0147

Men jeg er vild med det. Lige så snart jeg var færdig, og så mig i spejlet, var det helt rigtigt. Det blege forsvandt, og farven var helt perfekt. Så nu er jeg åbenbart også blevet en mor, der skal have farvet bryn og vipper ved hvert et frisørbesøg fremover. Til sidst blev mine bryn vokset og rettet til. Det har jeg før fået gjort flere steder, og har altid været utilfreds, fordi de er blevet gjort så tynde og små, men heldigvis gjorde Camilla det perfekt. Hun beholdt størrelsen, og rettede ellers til udfra den. Så de var stadig brede, da hun var færdig. Camilla gjorde det igen, og hun ved som altid bedst.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar