Håndcreme fra PHformula

Marokkansk gulerodssalat

En lækker salat er lidt ligesom en lækker skive brød. Den bliver meget bedre at lidt sprødt på toppen. Her er der brugt granatæblekerner, og det er en vidunderlig smagsoplevelse, der passer godt til de kolde dage.

Til 4 personer

500 g gulerødder

1 dåse kikærter

1 dl hakkede rosiner

1 dl ristede solsikkekerner

Olivenolie til stegning

2 tsk. paprika

1 tsk. stødt koriander

1 tsk. stødt spidskommen

Salt og peber

2 spsk. finthakkede persille

Kernerne fra 1/2 granatæble

Dressing

2 spsk. citronsaft

1 spsk olivenolie

1 tsk. kokossirup

Salt og peber

img_0026

  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med salt og peber.
  • Varm en pande op til medium varme, kom olivenolie på, og steg kikærterne gyldne og sprøde heri i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt krydderierne, vend det godt rundt, og steg i yderligere 5 minutter.
  • Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver, på et mandolinjern.
  • Kom gulerødderne i en skål sammen med dressing, rosiner, ristede kerner og de stegte kikærter, og vend til sidst persillen i salaten.
  • Anret salaten på et fad og drys med granatæblekernerne.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Gulerødder, granatæblekerner,

Håndfuld 3 – Kikærter

Håndfuld 4 – Rosiner og kokossirup

Fedt – Olivenolie & solsikkekerner

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Paprika, koriander, spidskommen, persille, citronsaft, salt & peber

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndcreme fra PHformula