Lunge med spark og træningsplan for januar

Håndcreme fra PHformula

Kærlighed kan nu købes på tube.

Alle kan se vores hænder hele tiden, og de er meget udsatte i både kulde, varme og blæst. Hænderne er også et af de første steder, der viser tegn på aldring. Derfor er det rigtig vigtigt, med en håndcreme der virker og beskytter. Og det gør denne skønhed.

Det skal dog lige siges, at det er spild af håndcremer at komme på tørre og døde hudceller. Så sørg for at komme af med dem først. Skrub hænderne jævnligt med hamphandske eller bodyscrub.

Denne håndcreme fra PHformula indeholder blandt andet niacinamid. B-3 vitamin som virker ekstra beskyttende mod hyperpigmentering, dulmer rødme og øger hudens fedtsyreniveau så huden bliver mere elastisk.

En anden ingrediens er E-vitamin. Det er et smidiggørende vitamin, der gør al hud godt. Det er samtidig et af de mest veludviklede antioxidanter.

img_0063

Cremen har den perfekte konsistens for mig. Den er blød, hurtig til at absorbere og balsamagtig og så efterlader den mine hænder bløde og glatte, tørrer tilpas hurtigt ind, til at de ikke fedter.

Håndcreme fra PHformula ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunge med spark og træningsplan for januar