Januarbøger

Gnocci i cremet sauce med asparges & ærter

Retten ser lidt kedelig ud, men jeg garanterer, at smagen hverken er kedelig eller sund, men tværtimod temmelig lækker.

img_4996

Til 4 personer

350 g gnocci

1 bundt asparges

3 dl ærter

1 dåse kidney beans

Sauce

1 blomkål

1 løg

1 dl kokosmælk

1/2 tsk. muskatnød

1 spsk. citronsaft

Salt & peber

  • Damp blomkålen til saucen i en gryde med letsaltet vand, til den er mør, ca. 20 minutter.
  • Hæld vandet fra, og kom blomkålen i en blender med alle de øvrige ingredienser, og blend den helt jævn og cremet. Smag saucen til med salt og peber.
  • Knæk enderne af aspargesene, og smid dem væk.
  • Skyl aspargesene. Skær dem i 2,5 cm lange stykker, og kom dem i en skål sammen med ærterne og kidney beans.
  • Hæld noget af kogevandet over ærterne og aspargesene, og lad dem trække i ca. 5 minutter, og hæld så vandet fra.
  • Hæld saucen i en gryde. Tilsæt gnocci, asparges, ærter og kidney beans, og varm det op ved lav varme.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Asparges, blomkål, løg og ærter

Håndfuld 3 – Kidney beans

Håndfuld 4 – Gnocci

Fedt – Kokosmælk

Mælkeprodukt –

Smagsforstærkere: Muskatnød, citronsaft, salt og peber

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarbøger