Bagte rødbeder med feta
Snyd ikke dig selv for denne lækre rødbederet. Med ganske få ingredienser, kan du lave en fantastisk og velsmagende menu, som også er guf for øjnene.
Til 2 personer
- 800 g rødbeder
- 3 spsk olie
- Salt
- Peber
- 100 g cheasy feta
- Frisk timian
- Frisk basilikum
Skræl rødbederne, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en skål. Hæld olien over, og bland godt rundt, så olien fordeles på alle rødbederne.
Spred rødbederne ud på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, og bag i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200 grader. De skal være møre, men stadig have bid.
Smuldr fetaen over de bagte rødbeder, og drys timian og basilikum over.
Kan serveres med ovnbagte kartofler.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Rødbeder
Håndfuld 3 – Cheasy feta
Håndfuld 4 –
Fedt – Olie
Mælkeprodukt –
Smagsforstærkere: Salt, peber, timian & basilikum
/Janni
Ingen kommentarer endnu