Planke med vægte & Træningsplan uge 44

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i november

Skøn oktober måned og dejligt med ferie. Det kan man jo altid bruge. Mørket falder tidligt nu, hvilket giver anledning til flere hyggetimer, mere varmt cacao og tyvstart på alle julefilmene. Jeg elsker julefilm, og håber også på at se lidt sne i denne måned.

Oktober måneds mål.

Vi holdt lidt Halloween i Lalandia, hvor vi pyntede huset, lavede græskar og fik Halloweenslik. Og i fredags var vi til Halloweenfest i Sønderbæk forsamlingshus.

img_4009

img_3936

Vi havde en skøn miniferie i Lalandia, og dejligt med legekammerater både til børn og voksne. Det er vi ikke vant til. Vi var aktive fra morgen til aften, og fik ømme muskler. Det var dejligt at komme væk fra hverdagen og bare være sammen dagen lang uden at tænke på husprojekter, vasketøj og rengøring. Vi var i badeland, skøjteland, slædeland, legeland og i hoppepudeland. Vi var alle godt trætte, da vi kørte hjem torsdag eftermiddag, men dejlig tur.

img_3904

Vi har været i biffen og så Emoji-filmen. De anbefaler den fra 7 år, men Matti syntes ikke, at noget var uhyggeligt. Til gengæld syntes vi alle, at den var rigtig god.

Vi har både drukket varmt cacao med flødeskum, og spillet spil et par gange i løbet af måneden. Det er altid hyggeligt, og børnene er vilde med det.

Badeværelset er stadig under smukkesering, men er godt på vej.

I november måned vil jeg følgende…

  • Fejre 9 års fødselsdag for Luca √
  • Til ELLE & Dig event i Aarhus √
  • Årets første julefrokost med mine veninder √
  • Se Love Actually. Den bedste julefilm jeg kender. Ingen jul uden denne film √
  • På naturskolen i Randers til julearrangement √

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i november måned.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planke med vægte & Træningsplan uge 44