5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober

Bossman af Vi Keeland

Uhhh den lyder så spændende. Bagsideteksten virker utrolig lovende, og anmeldelserne endnu bedre. Det bliver spændende, om jeg efter denne bog bliver nød til at sige mit job op for at få en mandlig boss. Høhø.

Reese er på blind date med Martin. Han er røvkedelig, og hun ringer til sin veninde for at bede om hjælp til at undslippe. Pludselig står Chase bag ved hende, og kommenter ret flabet på hendes opkald. Hun bliver voldsom irriteret på ham, men finder han også ret så tiltrækkende.

Tiden går, og Reese kan ikke glemme Chase. En dag støder hun bogstavligt talt ind i han i træningscentret. De snakker igen, og hun fortæller, at hun er jobsøgende. Han mener, at han kender en, som måske kan hjælpe hende, og ikke længe efter er Chase pludselig Reese´nye chef.

Det går ikke stille hen for sig på kontoret. Chase gør alt for at fange Reese ind i sit net, med al den charme og selvtillid han har, og Reese gør alt for ikke at blive fanget, selvom gnistrene flyver rundt. Hun er nemlig blevet brændt før ved at indlade sig med en fra jobbet, og det gør hun aldrig igen.

img_3742

Jeg er så begejstret for bogen. Det har været en fantastisk tur ned ad kærlighedsstien, hvor jeg både har grinet, smilet og rødmet. Jeg har slugt den rå, og kunne slet ikke lægge den fra mig.

Nu er jeg så forelsket igen. Denne gang i Chase. Sikke en chef. Han er skøn, lækker, klog, modig, overlegen, flabet, sexet og helt igennem uimodståelig. Jeg kunne ret godt lide hans direkte og ligefremme måde at lægge an på Reese på. Han skyr ingen midler, men går direkte til sagen hver eneste gang. Der er noget provokerende over det, når man overskrider andres grænser på den måde, men absolut også noget charmerende, sexet og lækkert. Jeg kan godt lidt, at man ikke skal gætte sig til hvad andre tænker og mener. Chase starter den ene brand efter den anden, og det smelter mit hjerte.

Jeg var meget betaget af beskrivelsen af tiltrækningen mellem Reese og Chase, og deres liv. Spændingen bliver spændt til det yderste hele tiden, og historien fanger og drager mig fra første side. Den er skrevet så appetitlig og elegant, at man som spisende, får lyst til at skrabe og slikke tallerkenen ren, for at få det hele med. Det vigtigste er helt klar, den humor der er i bogen. For mig er humor alt.

Bossman af Vi Keeland fra Lovebooks ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober