Diagonalt løft på alle fire & Træningsplan uge 33

Hviskende lig af Dennis Jürgensen

Tredje bog i serien om Roland Triel. Det er længe siden, at jeg læste to´eren, men jeg husker, at den var hårdkogt, anderledes og spændende. Så jeg glæder mig også til denne bog.

fullsizerender

Roland Triel er tilbage og stadig på jagt efter sin kones morder. Han har indledt et hemmeligt og yndefuldt samarbejde med journalisten Thor Brandt, da de begge har interesse i at få opklaret mordet. Stridsøksen er begravet, og der opstår et godt og solidt samarbejde mellem de to.

Triels datter er begyndt at tale. Hun er glad, i bedring og prøver også at hjælpe med opklaringen.

Hos politiet dukker et 40 år gammelt lig op af en ‘dengang ung pige’, samtidig med at en anden ung pige findes myrdet på en rideskole.

Yderligere sker der mystiske ting på Triels computer, og på politistationen forsvinder vigitig genstande.

img_1966

img_1948

Jeg synes virkelig, at det var en god og spændende bog. Den var gribende og følsom, men også hæsblæsende med blik for den groteske detalje.

De små bidder af Triels personlige historie der er i krimien, kunne jeg mægtig godt lide, Og det er især dem, der giver mig lyst til at læse videre. Han bruger fortsat meget energi på at finde sin kones grusomme morder, hvilket også er en del, jeg gerne vil vide mere om, men også hvordan det går med hans datter Andrea og hans nye kæreste.

Jeg elskede Andreas styrke og fightervilje. Hun går i hypnose, for at komme videre, både i mordsagen, men også personligt. Jeg er vild med at Markus stadig hænger ved, efter flere år hvor Andrea ikke har været i stand til at tale. Den gode Markus har hjertet på det rette sted, og hjælper Andrea igennem sin sorg.

Det rørte mig dybt, at Eigil blev udnyttet på det groveste, og lovet at få sit største ønske opfyldt, når han havde udført sit arbejde, selvom han ikke ønskede at gøre det.

Jeg kunne ikke forudsige handlingen. Jeg blev overrasket flere gange, og godt nok kom der mange mærkelige ting frem om Triels kones morder, men ikke nok. Jeg troede, og håbede på at sagen blev afsluttet, men måtte i stedet sande, at der også kommer en 4. bogen i serie. Håber forfatteren er godt igang, med at få bogen færdig, for jeg kan simpelthen ikke vente.

Hviskende lig af Dennis Jürgensen fra Tellerup ♥♥♥♥♥

Kunne du lide denne bog, kan du også læse…

  1. Joona Linna serien af Lars Kepler Læs mere her.
  2. Carl Mørk serien af Jussi Adler-Olsen Læs mere her.
  3. Lisbeth Salander serien af Stieg Larsson Læs mere her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diagonalt løft på alle fire & Træningsplan uge 33