Saksen & Træningsplan uge 31

Augustbøger


Det her er min augustlæsestak, og jeg glæder mig til at læse den. Jeg er snart ved at være med igen med mine anmeldelser, hvilket er skønt, men indimellem vælger jeg også en bog fra to read listen, som ikke har overbevist mig om, at den er fantastisk, og derfor ikke kommer med i månedsstakken. Til gengæld nyder jeg så at læse en bog, der ikke skal anmeldes.

fullsizerender

Det ender med os af Colleen Hoover fra Lovebooks

Jeg aner ikke, hvad den handler om, og jeg har heller ikke tænk mig at finde ud af det, før jeg læser den. Jeg er helt sikker på, at den bliver lige så helt utrolig fantastisk, som de andre bøger hun har skrevet, og jeg glæder mig helt vildt til mit gensyn med Colleen Hoover.

10 tips – en kort guide til et langt liv af Bertil Marklund fra Lindhardt & Ringhof

Bogen ser ud til at have mange gode og sunde tips. Ydermere er den fyldt med lister over fx. hold igen med disse ting, spis mere af det her, og hvor langt skal du løbe, for at forbrænde disse ting. Fik jeg sagt, at jeg er vild med lister?

De savnede af Thomas Rydahl fra Politikens forlag

Jeg læste Eremitten, og syntes, at den var spændende på en anderledes måde. Erhard Jørgensen med de ni fingre var en mystisk og alligevel ganske almindelig mand. Han bor på øen Fuerteventura, og lever lidt forhutlet fra dag til dag. Det bliver spændende at høre, hvor han bringes hen i ‘De savnede’.

m

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saksen & Træningsplan uge 31