Stranden i Fjellerup - Gratis glæder for børn #4

Spinatwrap

Denne wrap var simpelthen så lækker. Den smagte himmelsk, og så iøvrigt også vildt indbydende ud. Den var utrolig nem og hurtig at tilberede, og så mættede den for vildt, på den gode og sunde måde.

img_2022

Opskriften er til 2 personer

6 æg

6 tsk. fuldkornshvedemel

3 stk. frossen spinat

3 knivsp. salt

3 knivsp. peber

Fyld

3 håndfulde spidskål

2 peberfrugter

1 stor tomat

3 håndfulde frossen spinat

1/2 dåse kikærter

6 tsk. pikantost

Salt

Peber

img_2021

  • Rengør og hak spidskål og peberfrugt.
  • Steg det på en pande og tilsæt kikærter og frossen spinat.
  • Smag til med salt og peber.
  • Lad det stå og simre, mens du laver æggepandekagen.
  • Tø spinaten op, og knug væden fra.
  • Pisk æg og mel sammen, og rør spinat, salt og peber med.
  • Varm en pande op, og steg æggemassen ca. et par minutter på hver side.
  • Smør pikantosten på æggepandekagen, og læg grønsagsblandingen på.
  • Pynt til sidst med friske tomater, og server maden.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Spinat, spidskål, peberfrugt og tomat.

Håndfuld 3 – Æg og kikærter.

Håndfuld 4 – Fuldkornshvedemel.

Fedt – Pikantost

Smagsforstærkere: Salt og peber.

/Janni

1 kommentar

  • Hi, Neat post. There is a problem together with your website in internet explorer, might check this?
    IE still is tthe market chief and a huge section of folks will pass over
    your magnificent writing due to this problem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stranden i Fjellerup - Gratis glæder for børn #4