Hvor ofte skal du..

Stegte ris og linser

Dette er en hurtig og meget mættende ret. Den er sund og smager skønt. Retten har en markant og finurlig smag. Jeg skulle lige vende mig til den, men nu er jeg meget begejstret.

Jeg er vild med røde linser for tiden, og putter dem i alt, jeg kan komme til.

Til 2 personer

100 g ris

100 g røde linser

1 broccoli

1 løg

2 fed hvidløg, presset

1/2 dl sojasovs

2 spsk. citronsaft

1 tsk. karry

3 tomater

Frisk baslilkum

  • Skyl ris og linser, og kog dem i samme gryde i 18 minutter.
  • Skær broccolien i små buketter, og hak løget. Put broccoli, løg og hvidløg på en pande, og steg det i sojasovs og citronsaft i ca. 10 minutter. Lad karryen stege med de sidste par minutter.
  • Hak tomaterne, og put dem på panden sammen med det andet. Lad det stege indtil blandingen er godt varm.
  • Retten serveres med friske basilikumsblade.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Broccoli, løg, hvidløg og tomater

Håndfuld 3 – Grønne linser

Håndfuld 4 – Ris

Smagsforstærkere: Basilikum, citronsaft og soja

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ofte skal du..