Minestrone suppe

Julibøger

Min sommerferie er startet, og bøgerne er denne gang nøje udvalgt. Jeg skal bruge et stykke sommerlæsning til at hygge med Luca. Så skal jeg bruge en letlæst og spændende bog til flyveturen, og til sidst en letlæst bog til herhjemme, når jeg lige kan snige mig til et par minutters læsning.

Mit valg er faldet sådan ud…

q

En sødmefuld sommer i Mumleby af Elvira Fragola fra Turbine Forlaget

Vi var vilde med forår i Mumleby (anmeldelse kommer på bloggen snart). Vi følger alle højtider og forårets begivenheder, så sommerbogen er absolut aktuel lige nu.

Love Warrior af Glennon Doyle Melton fra Turbine Forlaget

Jeg kan ikke få nok af kærlighedsbøger. De er letlæste, og jeg bliver suget ind i bøgerne. Selvom jeg bliver afbrudt mange gange, mister jeg aldrig tråden, når det handler om kærlighed. Derfor er det genialt til en flyvetur med små børn. Og denne bog lyder som den perfekte flyvebog.

Ternet Ninja af Anders Matthesen fra Høst og Søn

Jeg er begyndt at sælge en del eksemplar af denne bog i butikken. Derfor bliver jeg selvfølgelig nød til at læse den. Tre af mine kollegaer har læst den, og de synes, at den er fantastisk. Jeg har fået en del referater, så jeg glæder mig.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minestrone suppe