Memphis Mansion i Randers

5 måder at finde motivation på

Kender du det? Man vågner op, og er helt færdig. Altså jeg snakker nul motivation. Man har bare lyst til at ligge på sofaen hele dagen og se TV eller tage en lille lur. Sådan har jeg det for tiden. Så i dag deler jeg 5 måder at finde motivation på.

img_1207

  1. Ændre dine omgivelser: Det kan være svært at finde motivation, hvis man sidder fast det samme sted dag efter dag. Tag en pause og gå udenfor i 10 til 15 minutter. Frisk luft hjælper ofte på motivationen, da man bliver frisk af luften, og får klaret hjernen.
  2. Lav en liste: Lav en to-do-liste hver dag eller hver uge. Hvad der lige passer bedst til dig. Det hjælper mig med at nå det hele uden at blive stresset. Jeg laver lister hver uge, og tilføjer alt lige fra fitness, hjemmeting, arbejdsting, velvære osv. Og af den grund finder jeg motivation til at nå det hele.
  3. Fokuser: Giv dig selv 5 minutter til at læse en artikel, se et youtube klip, eller kig i et blad. Gerne om noget der er informativt, og som kan hjælpe dig med at holde fokus.
  4. Tjek dine mål: Jeg laver en liste med mål på min blog hver måned. Når motivationen daler, tjekker jeg min liste med mål, og finder noget jeg kan arbejde hen imod.
  5. Træning: Hvis alt andet svigter, træn. Jeg træner hjemme om aftenen og i fitnesscentret om morgenen. Hvis jeg er ugidelig, går jeg en lille tur. Det friske luft giver god energi, og sparker mig igang.

fullsizerender

Hvordan finder du din motivation?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Memphis Mansion i Randers