5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni

Grillet squash med pastasalat

Ny og meget lækker ret. Squashrullerne smager himmelsk med alle de krydderurter, og pastaen uhmm. Jeg troede først, at pastasalaten ville være for cremet og en anelse for fed i smagen, men den smagte skønt, cremet og let. Dejligt sommermåltid.

For at få nok protein spiste jeg lidt ekstra kikærter.

img_0978

2 squash

Olivenolie

Salt

Peber

1 håndfuld frisk persille

1 håndfuld frisk purløg

1 håndfuld frisk basilikum

150 g pikantost

2 spsk græsk yoghurt

1 fed hvidløg

2 spsk citronsaft

  • Skær 8 skiver squash på langs på et rivejern.
  • Pensl skiverne med olie på begge sider, krydr med salt og peber. Grill skiverne og læg dem til afkøling.
  • Hak krydderurterne og rør dem med pikantost og græsk yoghurt og smag til med presset hvidløg, citron, salt og peber.
  • Smør cremen på squashskiverne og rul.

fullsizerender

500 g pasta

1,5 dl kogevand

200 g pikantost

1,5 dl ærter

1,5 peberfrugt

1/5 dåse kikærter

  • Kog pastaen. Tag 1,5 dl vand fra.
  • Rør pikantosten op med kogevandet fra pastaen.
  • Når pastaen er kølet af, blandes den med grøntsagerne, ostesovsen og kikærterne.

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Squash, ærter, peberfrugt og hvidløg

Håndfuld 3 – Kikærter

Håndfuld 4 – Pasta

Fedt: Olienolie og pikantost

Smagsforstærkere: Salt, peber, citronsaft, basilikum, persille og purløg

Mælkeprodukter: Græsk yoghurt

 

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni