Æselspark

Endelig er vores køkken færdigt.

Ni måneder. Så lang tid tog det at få vores køkken helt færdigt. Det vil jeg lige minde mig selv om, næste gang jeg bestiller en håndværker. Det ligger dog ikke så langt ude i fremtiden, da vi allerede har købt samme loft til stuen. Men alting er nu på plads og hængt op.

Vi har fået lagt et værelse til køkkenet, så det er dobbelt så stort. Før havde vi krybbekælder, og nu har vi fået fyldt krybbekælderen op, og har fået gulvvarme.

img_0640

Vi har også to vinduer i køkkenet. Det giver rigtig meget lys. Før var køkkenet nemlig ret mørkt.

Det røde skab er fra Ilva. Brødkurven er fra Notre Dame. Spækbrættet er fra Trip Trap. Viskestykkekrogene er fra Hay.

Jeg har længe drømt om et langt køkken, hvor alle elementer bare var langs den ene væg. Og det er så sket nu. Krydderihylden er fra Ikea. Lamperne er fra Ikea.

Vi nyder, at vi kan spise i køkkenet i stedet for i stuen. Det er nemmere og mere nærværende. Spisebordet er fra Boconcept. Spisebordsstolene er fra Arne Jacobsen. Lampen er fra Kartell.

Det her er vores lektiebord. Perfekt når Luca skal lave lektier, så kan vi lave mad eller rydde op efter maden og samtidigt hjælpe hende. Spisebordet er så frit, så vi kan dække det og stille maden frem. De røde skabe er fra Ikea. Billederne er illustreret af Lisa Grue. Uret er fra Normann Copenhagen.

Det er blevet sådan et fantastisk rum, og vi er vilde med det.

Se hvordan vores køkken så ud før her.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æselspark