Butterdejspakker med bønnefyld

Projekt pænere hud er sat igang

Jeg har sjældent en bums, men min hud er stadig meget uren og uhyre tør. Mine urenheder sidder på og omkring næsen, hagen og kinderne. Inden jeg fik Luca (første barn) for 8 år siden, var jeg en haj til det der hud. Rensede både morgen og aften, og brugte maske og peeling hver uge. Jeg fik også ansigtsbehandlinger hver anden måned. Min hud var ok pæn efter det hårde arbejde. Så fik jeg barn, og orkede ingenting.

8 år senere er jeg stadig ikke tilbage i mit rette element. Jeg renser altid hud om morgenen, og bliver bedre og bedre til også at gøre det om aftenen, men det er max 3 gange om ugen. Det værste er jo, at afrensningen er vigtigst om aftenen, så det er lidt skidt. Peeling er nu ca. 1 gang om ugen, hvilket er fint, men masken er ikke så ofte. De sidste 8 år har jeg fået max. 5 ansigtsbehandlinger. Så nu skal det være. Planen er som følgende..

  1. Rens morgen og aften
  2. Brug peeling 1 gang om ugen
  3. Brug maske 1 gang om ugen
  4. Få en ansigtsbehandling hver 3. måned

img_0541

Jeg er ved at skifte mine produkter ud til Nimue, som indeholder frugtsyre, hvilket er godt for nærmest alt.

Denne dagcreme indeholder hyaluronsyre hvilket vil sige, at effekten føles som at dyppe en indtørret svamp i vand. Hyaluronsyre kan binde 1000 gange dets egen vægt i vand, og det kan huden mærke. Hyaluronsyre er også kendt fra restylane, men som ingrediens i cremen er hyaluronsyre fugtighedscreme på speed.

Cremen trænger ind, og sørger for at min hud ikke tørrer ud. Den er så lækker, og det kan mærkes så snart den rør ved huden. Det er ret dyre dråber, men jeg ville ikke undvære.

Så jeg har de lækreste produkter, og hvis jeg ellers er efter min hud, sådan for alvor, og det vil jeg være nu, så kan det kun gøre underværker og blive pænere.

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterdejspakker med bønnefyld