Jacks i håndstand

Bagte gulerødder med rucola og feta

SÅ lækkert! Den er faktisk en af mine yndlingssalater. Sprøde, friske og knasende gulerødder. De er så skønne, og kan spises til både frokost og aftensmad.

img_1265

Opskriften er til 3 personer

8 gulerødder

1 spsk smør

1/4 tsk honning

Salt og peber

Dertil

3 håndfulde rucola

Saften fra 1/2 citron

Salt og peber

80 gram feta cheasy

3 spsk pinjekerner

  • Skræl gulerødderne og halver dem på langs.
  • Vend gulerødderne i honning, salt og peber og kom lidt smør over.
  • Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
  • Bagefter skal gulerødderne ristes på panden ved middel varme i 5 minutter, mens gulerødderne vendes hyppigt.
  • Skyld rucolaen og vend den med citronsaft, salt og peber.
  • Fordel den i en skål.
  • Anret gulerødderne ovenpå.
  • Smuldr feta over og drys med pinjekerner.

img_1267

Sensemodellen

Håndfuld 1 + 2 – Gulerødder, rucola og citron.

Håndfuld 3 – Feta cheasy.

Håndfuld 4 – Ingen.

Fedt: Smør og pinjekerner.

Smagsforstærkere: Salt, peber og honning.

 

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jacks i håndstand