Bagte gulerødder med rucola og feta
SÅ lækkert! Den er faktisk en af mine yndlingssalater. Sprøde, friske og knasende gulerødder. De er så skønne, og kan spises til både frokost og aftensmad.
Opskriften er til 3 personer
8 gulerødder
1 spsk smør
1/4 tsk honning
Salt og peber
Dertil
3 håndfulde rucola
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber
80 gram feta cheasy
3 spsk pinjekerner
- Skræl gulerødderne og halver dem på langs.
- Vend gulerødderne i honning, salt og peber og kom lidt smør over.
- Bages i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
- Bagefter skal gulerødderne ristes på panden ved middel varme i 5 minutter, mens gulerødderne vendes hyppigt.
- Skyld rucolaen og vend den med citronsaft, salt og peber.
- Fordel den i en skål.
- Anret gulerødderne ovenpå.
- Smuldr feta over og drys med pinjekerner.
Sensemodellen
Håndfuld 1 + 2 – Gulerødder, rucola og citron.
Håndfuld 3 – Feta cheasy.
Håndfuld 4 – Ingen.
Fedt: Smør og pinjekerner.
Smagsforstærkere: Salt, peber og honning.
/Janni
Ingen kommentarer endnu