Elefantstenen af Oliver Zahle

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts

Så nåede vi marts, og som tiden flyver afsted. Kender du det…kommer hjem fra arbejde, barn skal lave lektier, vi spiser aftensmad, børn i bad og i seng. Så har man lige et par timer i sofaen foran TV og PC, og så gik den dag også. Dagene går alt for hurtige. Jeg når ikke en brøkdel, af det jeg gerne vil her hjemme. Jeg skal have fundet en måde på, hvordan jeg kan prioritere min tid bedst muligt. Har du idéer, så byd endelig ind.

Februar måneds 5 ting er næsten nået. 

Cykelpudsningen venter vi med, til vejret bliver bedre, da det er alt for koldt, at stå og sjaske med vand udenfor. Og ansigtsbehandlingen er bestilt, og jeg glæder mig for vildt.

Vi var i biffen og se Lego Batman. Det var en kæmpe succes. Begge unger og deres mor var vilde med filmen. Så tak Lindhardt & Ringhof fordi det var mig, der vandt billetterne, ellers havde vi helt sikkert ikke set filmen.

img_0823

Skøn slædetur i Harzen. Vi fandt en dejlig lang bakke, hvor vi fik mange sjove slædeturer. Vi skal helt sikkert til Harzen igen næste år i vinterferien, og selvfølgelig i flere dage.

img_0906

Matti havde børnehaven til piratfødselsdag. Det var så skønt. Der kom 17 børn, men det er jo ingen årsag, når der følger 3 pædagoger med. Så det gør vi gerne igen.

I marts måned vil jeg følgende..

  • Gå i seng og slukke lyset allersenest kl. 23 alle hverdage. Kan mærke, at jeg ofte er for træt, så har meget brug for min søvn.√
  • Lege turist i egen by (Viborg) for en dag. √
  • Vil så vidt muligt sørge for, at vores køkken bliver helt færdigt. √
  • Invitere venner på champagnebrunch.
  • Købe det ny CHRI CHRI blad, og læse det i fred og ro. Det blad er jeg nemlig ret pjattet med. √

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i marts måned.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elefantstenen af Oliver Zahle