Squat

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i februar

Februar måned byder på både vinterferie, Valentines day, fastelavn og så fylder min lille rockmusiker 4 år. En kort måned der er ovre, inden vi får set os omkring. Den byder også på et utroligt gråt og kedeligt vejr, men heldigvis er der håb forude.

fullsizerender

Januar måneds 5 ting er næsten klaret.

Det køkken altså! Mon det nogensinde bliver færdigt? Der er så mange småting, og det tager længere tid, end vi havde regnet med. Så vi er ikke færdige endnu. Til gengæld har jeg fået ryddet op og ud i mit og ungerne tøj. Noget er givet væk, noget er afleveret til genbrug, og noget er sat til salg. Jeg elsker at rydde ud. Jeg føler mig altid lidt lettet, når jeg slipper af med nogle ting. Vi var også i Badeland i Randers. Skønt sted. Luca og Jens er altid aktive, når vi er der, og prøver alt, der kan prøves. Mens Matti og jeg holder os i varmtvandsbassinet, hvor vi svømmer lidt rundt, og nyder varmen. Jeg fik holdt fødselsdag med champagnebrunch. Dejlig dag med blomster, gaver, champagne og godt selskab. Til sidst mangler vi rulleskøjteturen. Vejret har simpelthen ikke været til det, så den må vi have tilgode.

img_0644

img_0543

img_0544

I februar måned vil jeg lave følgende….

  • I biografen og se Lego Batman filmen med hele familien. Har nemlig vundet billetter hos Forlaget Carlsen. √
  • På miniferie til Harzen og finde en lækker kælkebakke hvor vi kan kælke et par dage. √
  • Matti bliver 4 år, så vi skal holde pirat-fødselsdag for børnehaven. √
  • Pudse cykler så de er klar til forårets mange cykelture.
  • Forkæle mig selv med en ansigtsbehandling hos skønhedsklinikken Rococo i Randers. Man får så lækker en hud efter sådan en skøn behandling. Der er også hos Rococo, at jeg får lavet negle.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i februar måned.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squat