Walking lunge

Champagne brunch

Så rundede jeg de 40. Ikke dårligt i forhold til opmærksomhed, gaver og blomster.

img_0546

Alder er en underlig størrelse. Jeg forstår nu, hvad folk mener, når de siger, at de føler sig yngre, end det alderstavlen viser. Når jeg tænker over livet, er det vildt, at jeg er 40 år, og har 2 børn plus 1 bonussøn. Jeg husker, at jeg var 20 år, som var det i går.

Jeg har engang læst, at det er vigtigt at gå til fester eller holde dem selv. Man slapper af, og lader op til hverdagens travle liv. Så det har jeg nu gjort noget ved.

img_0539

img_0547

Jeg er vild med tema fødselsdage, og havde inviteret min familie til champagne brunch i går. Jeg synes, at det bliver lidt hyggeligere, når der er pyntet op, og man gør lidt ekstra ud af det. Så jeg havde købt små champagneflasker til hver kuvert, konfetti, champagne kanoner, folieballoner og guirlander som loftpynt.

Maden bestod af en almindelig brunch og alt hvad der til hører. En af retterne var mysli og A38, som vist på billedet nedenunder. Iøvrigt er det let og hurtigt at lave sådan en omgang mad. Så det kan godt anbefales. Til dessert fik vi fugleredder med is, flødeskum og frugt.

img_0557

Skøn fødselsdag. Der er flere fester i vente, da jeg snart skal holde fest for mine veninder, og Matti bliver 4 år.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking lunge