Som sendt fra himlen af Cora Carmack

Decemberbøger

Julemåneden er i gang, og selvfølgelig er der en julebog på listen. Der er også mere kærlig og lidt fitness. Jeg er stadig en bog bagefter fra november måned, men satser på at indhenter det hele her i december.

Find novemberbøger her.

dec

‘Troldeliv – julekalenderbogen’ af Sissel Bøe og Peter Madsen fra Forlaget Carlsen

Her hos os er vi ret vilde med ‘Troldeliv’. Skøn historie med de mest fantastiske billeder. Billeder hvor man kan blive ved med at finde noget nyt.

Da jeg gik i folkeskolen, havde jeg fru Hansen, som var nordmand, til matematik. Når der lige var 5 minutter i overskud, fortalte hun altid troldehistorier fra Norge. Sissel Bøe er også nordmand, og derfor får vi jo her de helt rigtige troldehistorier.

Så derfor skal vi også læse ‘Troldeliv julekalenderen’

‘Kom i gang med Mascha Vang’ af Anne Bech & Mascha Vang fra Peoples Press

Jeg står aldrig i vejen for en ny træningsbog med gode fif til et sundt og lidt bedre liv. Faktisk trænger jeg gevaldigt til nyt imput, så jeg håber Anne Bech & Mascha Vang, byder ind med noget nyt og godt.

‘Som du ser mig’ af Cora Carmack fra Lovebooks

Jeg har læst ‘Som stjernerne står og ‘Som sendt fra himlen af Cora Carmack, og er man til kærlighed, er de absolut et must read. Og selvfølgelig skal jeg også læse nummer 3 i serien. Kærlighed kan man aldrig få nok af.

 

Har du læst nogle af bøgerne, og kan de anbefales?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som sendt fra himlen af Cora Carmack