Træningsplan uge 48 med Mascha Vang

Som sendt fra himlen af Cora Carmack

Så er jeg tilbage i kærlighedsuniverset igen, og denne gang handler det om Max og Cade. Cade havde en birolle i den første bog ‘Som stjernerne står’. Han var bedste ven med Bliss og forelsket i hende, men Bliss fik deres fælles universitetunderviser Garrick, og Cade forblev single.

Nu er han tilbage, og han er gude skøn, endnu mere fantastisk og vild lækker. Det havde jeg ikke fanget i første bog. Så absolut en positiv overraskelse. Han er uden tvivl enhver svigermors drøm.

bog

Max får uventet besøg af sine forældre. De ved, hun har en kæreste, og vil gerne møde han. Problemet er, at Maxs kæreste er en rå rockmusikker, og bestemt ikke den søde og venlige type. De ved ikke, at Max er en anden, når hun ikke er sammen med dem. Hun er vild i tøjet og fyldt med tatoveringer. Max er bange for, at hendes forældre vil slå hånden af hende, hvis de får indsigt i hendes hemmeligheder.

Jeg vælger et smil og maler det på. Udjævner skårene, fikser fejlene. Prøver at tvinge liv i mine øjne. Jeg har mistet min sjæl under alle de løgne.

Cade vil gerne være skuespiller, men jobbene er små. Så da Max henvender sig til han, for at spørge om han vil spille hendes kæreste, siger han ja.

Forældrene kommer, og skuespillet glider så godt, at Maxs forældre hopper på den. Desværre går det så godt, at forældrene vil se Cade igen i juleferien. Imens skuespillet står på, bliver det mere og mere ægte for Cade og Max. Problemet er bare, at Max skubber dem hun kan lide væk, og Cade lader dem han holder af gå. Og så er de iøvrigt heller ikke hinandens typer.

Vi møder Bliss og Garrick et par gange i denne bog. Jeg elsker, når vi møder gamle hovedpersoner som bipersoner i nye bøger. Så får de historier, som man ikke har lyst til at afslutte, lidt længere levetid. Ligesom i ‘Anne og det franske kys’ serien.

Det gode ved bogen er, at både Cade og Max går efter deres drømme, selvom opgaven kan virke noget uoverskuelig. Det koster dem blod, sved og tårer, men de gør det alligevel.

Det kan siges med få ord, endnu en page turner, endnu en kærlighedshistorie i topklasse.

 

Som sendt fra himlen af Cora Carmack ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 48 med Mascha Vang