Hofteløft

Træningsplan uge 44

Det begynder at være ret koldt, når jeg er på mine løbeture, og jeg kunne godt bruge noget løbe vintertøj, der kan holde mig varm. Det som jeg umiddelbart har brug for er handsker, hue, lange lette strømper, tørklæde og langærmet let t-shirt. Så jeg må i gang med at undersøge mulighederne. Og heldigt at det snart er jul, så kan noget af det komme på juleønskelisten. Foreslag modtages gerne.

loebesko

Mandag: 10 jumping squats. Se her

Stå på hænder. Se her

Tirsdag: 22 mavebøjninger

Planken 1 minut √

Onsdag: Fitnesscenter 1 time

Løbetur 3 km

Torsdag: 10 hofteløft. Se her √

4 push-ups. Se her √

Fredag: Cykeltur 5 km

Wall-sits  30 sekunder. Se her

Lørdag: Løbetur 3 km

Søndag: Fitnesscenter 1 time

Planken på siden 30 sekunder på hver side. Se her

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hofteløft