Forlagscrawl

Protein snacks

Så fik jeg handlet lidt protein snacks i min nye yndlings butik Sund & Stærk i Randers. Personalet har en kæmpe viden om produkterne, og jeg lærer noget nyt hver gang. Det er altså en fed oplevelse.

Jeg er jo ikke altid lige god til at få protein, så det er fedt, at man kan få nogle lækre produkter fyldt med protein. Lige nu er produkterne fra Bodylab mine favoritter.

protein 1

Pandekage mix har jeg prøvet før, og er kæmpe fan. Læs her. Proteinindhold 33 gram pr. 100 gram og 370 kcal pr. 100 gram.

Minimum deluxe protein baren har jeg også smagt før. Den smager som en sund lækker snack med lidt chokoladesmag. Proteinindhold 22 gram pr. 65 gram og 211 kcal pr. 65 gram.

Supreme taste med cookies and caramel protein bar. Den havde jeg ikke smagt før, men var så heldig, at jeg fik en smagsprøve i butikken. Det var som at spise en cookie. Proteinindhold 24 gram pr. 65 gram, og 231 kcal pr. 65 gram.

Whey protein crisps med mælkechokolade. Helt klart mit nye fredagsslik. Proteinindhold 21 gram pr. 100 gram og 467 kcal pr 100 gram. Lige lovligt mange kalorier, men de er det hele værd.

protein 2

Jeg kan ikke lide smagen af protein, men i alle 4 ovennævnte produkter kan jeg ikke smage proteinen, men derimod velsmagende produkter med chokoladesmag.

Min datter er lige så vild med produkterne, som jeg er. Så de er kvalitetsgodkendt af både barn og voksen.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forlagscrawl