Træningsplan uge 39

Forlagscrawl

Hvert år arrangerer Arnold Busck forlagscrawl for bogmedarbejderne landet rundt. Det foregår altid i Københaven, hvor de store forlag ligger. Det er en begivenhed, jeg glæder mig vildt meget til hvert år. Det er en kæmpe oplevelse, hvor man får en masse viden og små sjove historier.

marlene og jeg

Det er spændende som boghandler at besøge forlagene. Endnu bedre når de præsenterer nogle af deres forfattere, som så fortæller om deres egne bøger. Man får at andet forhold til bøgerne (om man har læst dem eller ej), når forfatteren selv har fortalt om sin bog.

Dag 1 besøgte vi Gyldendal, Rosinante & Co, Peoples Press og Politiken.

Hos Gyldendal var Cecilie Frøkjær interviewer, og hun talte med Peter Øvig Knudsen, Tom Buk-Swienty, Hella Joof, Erling Jepsen og Thomas Larsen. Jeg er vild med Hella Joof. Hun er en fantastisk og meget underholdende kvinde.

hella joof

Rosinante havde inviteret Kenneth Bøgh Andersen, Lotte Kaa Andersen og Ulla Hinge.

Peoples Press underholdte med Søren Ejlersen & Ditte Ingemann, Louise Stigsgaard, Morten Skjoldager, Jørgen Leth og Musikgruppen Folkeklubben.

folkeklubben

Mad peoples pressPolitikens forlag skypede med Andreas Mogensen, og havde besøg af Matilde Kimer, Sebastian Klein, Birgithe Kosovic og Sigurd Barrett. Jeg er nu også blevet ret vildt med Sebastian Klein.

mad politiken

Dag 2 besøgte vi Lindhardt & Ringhof. Bagefter tog vi til Berlingske Media Huset, hvor følgende forlag kom til os. Først Strandberg Publishing, Books and Magic, Alvilda, Modtryk, Trap Danmark og til sidst Gads forlag.

Hos Lindhart og Ringhof var Leif Davidsen, Mich Vraa, Lone Theils, Sebastian Klein og Jacob Riising. Og ham Jacob Riising. Hold nu k… hvor er han sjov. Han fik os alle til at sværge på, at vi ville sælge flere Karmaboy end Sebastian Kleins dyrebøger. Så vi sad med den ene hånd på brystet og den anden i vejret, mens vi gentog efter ham. ‘Jeg sværger…..’

jakob riising

Klein

Strandberg Publishing havde Bo Tao Michaelis, Lone Kühlmann, Tine Harden og Lars Dybdahl med.

Til sidst havde Gads Forlag Poul Duedahl med.

Det er en fantastisk oplevelse hvert år. Vi får også en masse lækkert mad og drikke, og det aller aller bedste er selvfølgelig, at vi har fået en masse bøger, og jeg glæder mig vildt meget til at læse dem.

Bøger

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 39