Træningsplan uge 37

Hjemme-spa-dag

Fantastisk dag for krop og sjæl. Min første hjemme-spa-dag har været skøn. Bare det, at jeg har prioriteret det, er stort. Inden jeg fik børn, gjorde jeg det hver uge, men så kom børnene, og andre ting stod først på skemaet. Nu vil jeg helt bestemt prioritere det igen. Det er en helt fantastisk følelse, når man er færdig. Alle burde gør det.

fod2

 1. Jeg startede med en tur i træningscentret, som var en helt perfekt start på dagen.
 2. Andet trin var håret. En hårkur mod irriteret hovedbund, og en hårkur i spidserne mod tørt hår. Hårkuren skulle nemlig sidde i så længe som muligt.
 3. Øjenbryn. En gang i mellem skal de have en ordentlig omgang, som så blev i dag.
 4. Fodbad med den lækreste olie. Vandet blev helt mælkehvidt. Først filede jeg foden, så peelede jeg, og til sidst klippede jeg negle og ordnede neglebånd.
 5. Afrensing af ansigt, peeling og maske.
 6. Filede negle. De bliver fikset hver 3. uge. Så de passer mest sig selv.
 7. Så var jeg klar til badet, hvor jeg peelede hele kroppen med peelinghansker. Virkeligt godt.
 8. Smurte kroppen ind i den lækreste og tykkeste body balm.
 9. Herefter fik fødderne en lækker fodcreme og til sidst neglelak.

fod1

Jeg fik dette Matas fodsæt i julegave, og prøver det først nu.

 • Fodbadeolien omrystes inden brug. Vandet blev helt hvidt, og fødderne friske og dejligt bløde.
 • Fodscrubben påføres huden i et tyndt lag. Herefter skrubbes fødderne grundigt med gnidende bevægelser. Cremen var tyk og grov, men alligevel nænsom. Jeg kunne mærke hvordan jeg peelede de døde hudseller af. Det var skønt.
 • Fod- og hælecremen masséres ind i huden efter fodbaddet. Lad derefter kuren tørre helt ind, da fødderne ellers kan blive glatte. Kuren er plejende og lækker, og efterlader fødderne bløde og glatte.

  Tip: Smør fødderne ind i et tykt lag creme før sengetid. Tag et par bomuldssokker på. Når du vågner, er dine fødder dejligt bløde, da kuren har haft tid til at trænge ind og pleje den tørre hud.

  Jeg er glad for fodprodukterne, og synes at de virker efter hensigten. Glæder mig til de skal bruges igen. Jeg kan varmt anbefale dem.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 37