Den Lyserøde Elefants guide til de sociale medier af Den Lyserøde Elefant

Træningsplan uge 37

Så kom der en ny øvelse på træningsplanen i denne uge. Hofteløft på stol som træner bagdelen.

Det gode ved hjemmetræning for mig er, at jeg ikke får dårlig samvittighed, hvis jeg ikke kan nå i fitnesscentret. Jeg laver øvelserne i stuen, på terrassen eller i soveværelset. De øvelser jeg laver på nuværende tidspunkt, kræver ingen remedier, og følelsen af at kroppen lige rør sig lidt hver dag, er det hele værd.

Jeg prioriterer min indsats, og tager den alvorlig. Det handler om mig, min sundhed og mit velbefindende, og om at jeg vil have det godt med mig selv. Jeg er ikke på mit ønskede niveau endnu, men alt dette er vær at bruge tid på.

løb

Mandag: 10 jumping squat

Stå på hænder. Se her √

Tirsdag: Planken 1 minut

4 push-ups. Se her

Onsdag: Fitnesscenter 1 time

Torsdag: Løbetur 3 km √

22 mavebøjninger √

Fredag: Wall-sits  30 sekunder. Se her

Lørdag: Løbetur 3 km

Planken på siden 30 sekunder på hver side. Se her

Hofteløft på stol √

Søndag: Fitnesscenter 1 time √

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Lyserøde Elefants guide til de sociale medier af Den Lyserøde Elefant