Squash frikadeller

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i september

September er en skøn sensommermåned. Solen skinner, men jeg mærker også efterårets kommen. Det bliver tidligere mørkt, der bliver koldt om aftenen, og jeg gør alt for at nyde de dejlige og gode solskinstimer, der er tilbage. Jeg kan stadig gå i sandaler, og har måske behov for en tyk trøje til de sene aftentimer. Måneden er skøn på alle måder.

skygger

Dagene går, og jeg vil gerne nyde nuet, endnu mere end jeg gør, og få det bedste ud af min tid. Alt skal prioriteres præcis ligesom motionen, men for mig er det det, der skal til. Jeg er vild med lister, og nu kommer der endnu en liste på programmet. 5 ting jeg vil nyde, som skal gøre mit liv lidt bedre, mere spændende og dejligt.

Med mindre børn kan det godt være svært at finde tid til at prioritere sig selv, men lidt mere hverdagsglamour og lidt mindre børnesnot ville være skønt.

goodiebox

1. Jeg vil holde en hjemme-spa-dag, hvor jeg tager mig tid og ro til at pleje kroppen fra top til tå. Med en travl hverdag vil det være skønt bare at trække stikket ud. √

2. Spise middag på Blicher i Randers med mine veninder.

3. Forkæle mig selv med en ansigtsbehandling hos Askepot skønhedsklinik i Silkeborg. Det er længe siden, og min hud bliver så pæn og lækker af det, og nu vil jeg gerne have mere.

4. Fylde op med protein snacks fra Sund og Stærk i Randers. Noget jeg har været lidt sløj til på det seneste. √

5. På Pokemon jagt med min datter. Jeg spiller det ikke, men det gør hun, og hun vil elske det. Så får vi også lidt motion. √

Hvad går du og drømmer om, at der skal ske i september måned?

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash frikadeller