Træningsplan uge 36

Squash frikadeller

Disse squash frikadeller fik vi til aftensmad i går, og det var virkeligt lækkert og nemt. Squash er en af mine yndlingsgrønsager, og i sidste uge fik jeg en kæmpe (og jeg mener KÆMPE) squash af min søde niece, og den skulle vi jo gerne have spist det hele af. Jeg hader nemlig madspild. Den halve squash lavede vi til fyldt squash, og den anden halve gik til squashfrikadeller serveret med frisk spinatpasta.

squash

Opskriften lyder..

2 squash, groftrevet

4 æg

3 dl havregryn

1 finthakket løg

2 dl groftrevet cheddar ost

2 spsk olivenolie

Salt og peber

Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Se om der måske skal mere havregryn i. Med en spiseske formes squashfrikadellerne på en bageplade med bagepapir. Cirka en toppet spiseske til hver. Bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 20 – 25 minutter.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsplan uge 36