Madplan uge 33

Bananbrød

Brødet er virkelig lækkert og nærmest helt kageagtigt, og det får hurtigt ben at gå på. Så lav rigeligt med det samme. Her holder det 1 døgn. Bananbrødet kan spises, som det er, men man kan også smøre smør på.

bananbrød

  • 4 modne bananer
  • 3 tsk. kanel
  • 1 æg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 130 g speltmel
  • 120 g hvedemel
  • 1 nip salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g hakket mørk chokolade

Forvarm ovnen til 180 grader. Hæld alle ingredienserne i røremaskinen. Kom dejen i en rugbrødsform, som du har beklædt med bagepapir, og bag brødet i omkring 50 til 55 minutter. Tjek, om brødet er bagt, ved at stikke en gaffel i midten.

Lad brødet køle helt af, før du skærer i det. Det er svært at vente, men det er ventetiden værd.

Kan ikke pointere det nok gange, det her er altså virkelig lækkert.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 33