Kartoffelfrikadeller

Træningsplan uge 32

I denne uge har jeg arbejdet 6 dage, hvilket gjorde, at jeg ikke nåede mit mål (undskyldninger er der nok af). Jeg var i fitnesscenter 1 gang og ude at løbe 1 gang plus øvelser, så jeg mangler stadig en gang fitnesscenter og en løbetur plus. Det irriterer mig en hel del, men jeg tænker også, at jeg skal være tilfreds, med det jeg har nået. Det er trods alt bedre at nå lidt, end ikke at nå noget overhovedet.

Fit

Mandag: Fri √

Tirsdag: Fitnesscenter 1 time √

Onsdag: Løbetur 15 minutter √

10 jumping squat √

22 mavebøjninger √

Planken 1 minut √

Wall-sits  30 sekunder Se her √

Torsdag: Fitnesscenter 1 time √

Fredag: Fri √

Lørdag: Løbetur 15 minutter √

Planken på siden 30 sekunder på hver side Se her √

4 armbøjninger √

Stå på hænder√

22 mavebøjninger √

Søndag: Fri √

Jeg er optimistisk og satser på, at jeg er klar til 4 træningsdage i den kommende uge.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelfrikadeller