Tortillas med bønnefyld
Jeg elsker mexicansk mad, og tortillas står rigtig højt på listen. Jeg kunne spise tortillas hver aften, hvis jeg fik lov. Jeg spiser som regel tortillas med bønnefyld, guacamole, salsa og cheddarost. Denne bønnefyld smager fantastisk, men brug ellers hvad grønsagskassen i køleskabet byder på. Og husk altid bønner.
1 dåse kidneybønner
3 gulerødder
2 løg
1 dåse hakkede tomater
3 fed hvidløg
Chilipulver
1 bouillonterning
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
Skær gulerødderne i tern og hak løgene. Steg gulerødderne og løg på panden i olie sammen med presset hvidløg, bouillon, paprika, spidskommen og chili (brug så meget chili, som du kan lide)
Tilsæt bønner og tomat, når gulerødder og løg er tilstrækkeligt bløde. Lad det simre nogle minutter, og smag til med salt og peber.
Serveres i tortillas sammen med guacamole og salsa.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu