Helsematilde af Matilde Trobeck

Champignonpaté

Jeg har flere gange serveret denne ret for kødspisere, som alle har været vilde med den. Det ender faktisk altid med, at der ikke er meget tilbage til mig, og jeg kan nærmest spise halvdelen selv, hvis jeg får lov. Jeg spiser den juleaften med rødkål, kartofler og hvad der ellers hører sig til. Den kan spises som tilbehør, på rugbrød eller bare som den er.

mad

80 g havregryn

500 g champignoner

3 løg

1 fed hvidløg

50 g hasselnødder

1 tsk. timian

50 g smør

2 æg

2,5 dl piskefløde

2 tsk salt

peber

Bland grofthakket champignon, løg, hvidløg, hasselnødder og timian. Brun champignonblandingen i gyldent smør i en stor pande. Hæld blandingen i en røreskål.

Tilsæt havregryn, æg, fløde, salt og peber og rør farsen godt sammen.

Fyld den i en smurt form, og bag den uden låg midt i ovnen.

Bages ca. 60 minutter ved 175 grader.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helsematilde af Matilde Trobeck