Motivation og træningsplan uge 28

Helsematilde af Matilde Trobeck

Helsematilde er endnu en blogger, der har fået udgivet en bog. Hun blogger om sin træning, sin kost og sin hverdag. Jeg prøver selv at leve et lidt bedre liv, og håber derfor at finde inspiration til kost og motion i bogen. Jeg har fulgt Helsematilde på Instagram, men stopper for nyligt, da jeg synes, at hende opslag handler meget om hendes lave selvværd. Det er jo rigtig fint og godt at komme af med, for hende, men jeg er personligt mere interesseret i kosten og motionen, så nu prøver jeg bogen.

hm2

Bogen består af 3 dele.

Del 1 handler om hvad det vil sige at leve sundt. Det er jeg ikke helt enig i. For mig handler  det om lavt selvværd, og hvordan træning kan hjælpe til med, at man får det bedre. Det er vildt, hvad motion og kost kan gøre, og rigtig fedt.

Del 2 handler om træningsøvelser. Jeg er vild med øvelserne i bogen. Nogle brugte jeg allerede, og nogle har jeg taget til mig nu. De sidste kommer jeg helt sikkert også til at bruge. Det er så fedt. De øvelser er virkelige brugbare for mig, og jeg vil finde bogen frem mange gange for at læse om dem, så jeg gør det rigtigt.

Del 3 er kost, og er lige så god som del 2. Jeg er vild med langt de fleste retter, og det gode er, at de ikke indeholder kød. Så kan en vegetar jo ikke blive mere vild♥. Retterne er sunde, nemme at lave og lækre. Der er retter som vafler, æggepandekager, vegetarisk simreret, kikærtebøffer og meget mere. Jeg er ikke altid lige god til at få morgenmad og sund frokost. Matilde har en del gode bud på det, og så er det faktisk så hurtigt og nemt, at man ikke kan undslippe. Så jeg vil glæde mig til at lave og forberede retterne.

hm1

Matilde og Alfons Åberg var med på Saltum strand i dag 🙂

Jeg er meget overrasket over, at jeg er blevet så vild med bogen, men det er jeg altså. Faktisk så vild at jeg håber på at Matilde kunne levere en bog 2 med mange flere øvelser og vegetariske retter. Jeg hepper i hvert fald.

Helsematilde af Matilde Trobeck ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

   

1 kommentar

 • I’m an academic writer who loves to bring smiles to people’s face.

  Writing is what I do for a living and I am so passionate about this. I have worked with several companies whose mission is to help people solve writing problems.
  I love traveling and have visited several places in the past few years.
  I’m happy to have written several books that have contributed positively to the lives of many. My books are available in several parts of the world. And I’m currently working with companies that help people save energy. Being a part of this team has open more opportunities for me to excel as a writer. I have worked with different people and met many clients as a writer.
  I can handle any kind of writing and provide nothing but the best. People come to me all the time to ask if I can solve their assignment problems and I accept. I find pleasure in helping them to solve their problems as a professional.

  Academic Writer – Richard Tran – http://htmldoc.org/ – HTML Doc Band

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation og træningsplan uge 28