Pandestegt gratin med søde kartofler

‘NU’ af Marie Jedig

Marie Jedig er en prisbelønnet modeblogger, der står bag bloggen mariejedig.com. Jeg kender ikke hendes blog, men jeg er vild med mode, inspiration og billeder, og derfor har jeg valgt bogen. Den er en lille super flot sag, som er nem og hurtig at læse, og kan medbringes over alt. Jeg er vild med omslaget og farven på bogen.

Blå bog

Min forventning til bogen er, at den er fyldt med mange inspirerende billeder om mode og designs. Inspiration til sikre tøjkøb og om at undgå for mange fejlkøb. Altså en masse mode. Det konkluderer jeg selvfølgelig ud fra, at hun er modeblogger.

I stedet fylder historien om Maries opvækst 150 sider, og derudover er der guider til butikker og restauranter i København, Tinder, dating, film, musik og rejser.

Jeg må hurtig konkludere, at denne bog henvender sig til de unge på ca. 18 til 28 år, og helst fra København eller området omkring. Ikke en kvinde på 39 år, der er gift og har 2 børn 🙂

Blå bog 2

Historien handler ikke så meget om mode, men om Maries opvækst. På den baggrund vil jeg nok nærmere kalde den for en biografi. Jeg kan anbefale bogen til unge kvinder, og helt sikkert dem der allerede følger Maries blog. Den er nem at gå til og hurtigt læst.

‘Nu’ af Marie Jedig ♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

2 kommentarer

 • Tak for anmeldelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jkiilsgaard

   Det var så lidt. Selv om jeg var lidt for gammel til bogen, vil jeg stadig anbefale den på mit arbejde til det yngre publikum 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandestegt gratin med søde kartofler