'Hvis det er' af Helle Helle

Konjac svamp fra Karmameju

Jeg kendte ikke til svampen, før jeg stod i Sund & Stærk butikken i Randers. Lærke (Indehaveren) var igang med at blødgøre en i varmt vand. Jeg troede faktisk, at det var en eller anden form for te (hø hø). Hun fortalte, at konjac svampene er lavet af silkefibre fra rødderne af Amorphophallus Konjac-planten. De er naturligt basiske og fulde af vitaminer, mineraler og aminosyrer.

grøn

Det lød spændende, så jeg købte svampen med grøn te-ekstrat, som er til tør og moden hud. Man kan vælge at rense huden både med og uden renseprodukt. Jeg vælger at bruge renseprodukt, og bruger bare mindre. Svampen er silkeblød, og eksfolierer huden, samtidig med man renser.

grøn2

Jeg har aldrig følt, at min hud blev så ren som efter brug af svampen. Det er så lækker og dejlig en følelse. Den holder ikke evigt, men skal udskiftes ca. hver 3. måned, eller når svampen revner. Prøv den. Den vil revolutionere din daglige renserutine.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Hvis det er' af Helle Helle