Forbandede Kærlighed

Vægten

Sjovt som vægten i denne periode går den helt forkerte vej, men eftersom jeg tænker på mad hele tiden, er det nok ikke så mystisk. Det værste er, at jeg godt ved, hvor det går galt, og alligevel spiser jeg videre. Jeg har taget 4 kg på det sidste 1/2 år, og fortsætter det den vej i den her fart, ender det absolut ikke lykkeligt for mig og min krop.

vægt

Generelt spiser jeg ikke meget usundt. Mine tre problemer er, at jeg spiser for mange kulhydrater, får for lidt protein, og tager gerne to portioner. Får jeg ikke proteiner nok, bliver jeg ikke mæt. Så spiser jeg flere kulhydrater, hvilket så bliver til to portioner.

Jeg kan tydeligt mærke på min mave, når jeg får for mange kulhydrater. Så bliver den både oppustet og tung. Hvor imod grønsager ligger godt, og jeg bliver mæt, og er stadig frisk på en god måde.

Gud hvor bliver jeg irriteret, når jeg ikke kan styre mit madindtag, men jeg bliver nød til at få kontrol over mine måltider igen. Heldigvis har jeg efter mange års søgen fundet den bedste kostomlægningsplan, som jeg ved fungerer, og har fulgt før. Jeg følger den stadig tildels, men det er åbenbart helt og ikke halvt, hvis det skal fungere. Jeg kender alle principperne, og de er både enkle og nemme at følge, det kræver bare noget rygrad. Det hedder Sense – slank med fornuft. Jeg ved det virker, og det starter nu.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbandede Kærlighed