Proteinpandekager

Spinattærte

Fordelen ved tærter er, at man kan eksperimentere med masse af forskelligt fyld. Den her med frisk spinat synes jeg er et hit.

tærte

Tærtedej

220 g hvedemel, 1 tsk. salt, 1 spsk. olie, 1 dl vand.

Fyld

1 løg, 500 g frisk spinat, 1/2 squash, 1 tomat, 1 tsk. oregano, 1/2 tsk. muskatnød, salt og peber

Æggemasse

1,5 dl mælk, 2 æg, 50 g cheddar ost

tærte1

Rør alle ingredienserne til tærtedejen sammen, og lad dejen stå i 10 min. Rul den ud, og kom den i en smurt tærteform. Prik bunden med en gaffel, og bag den i 10. min. ved 175 grader varmluft.

Lav fyldet imens: Skær løget i skiver, og steg det i olie på en pande et par min. Kom spinat, sguash og krydderier på panden, og steg i 10 min. Fordel fyldet over tærtebunden.

Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over. Skær tomaten i tynde skiver, og læg dem ovenpå sammen med cheddarosten.

Bag tærten i 35 til 40 min. ved 175 grader varmluft.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinpandekager