Spinattærte
Fordelen ved tærter er, at man kan eksperimentere med masse af forskelligt fyld. Den her med frisk spinat synes jeg er et hit.
Tærtedej
220 g hvedemel, 1 tsk. salt, 1 spsk. olie, 1 dl vand.
Fyld
1 løg, 500 g frisk spinat, 1/2 squash, 1 tomat, 1 tsk. oregano, 1/2 tsk. muskatnød, salt og peber
Æggemasse
1,5 dl mælk, 2 æg, 50 g cheddar ost
Rør alle ingredienserne til tærtedejen sammen, og lad dejen stå i 10 min. Rul den ud, og kom den i en smurt tærteform. Prik bunden med en gaffel, og bag den i 10. min. ved 175 grader varmluft.
Lav fyldet imens: Skær løget i skiver, og steg det i olie på en pande et par min. Kom spinat, sguash og krydderier på panden, og steg i 10 min. Fordel fyldet over tærtebunden.
Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over. Skær tomaten i tynde skiver, og læg dem ovenpå sammen med cheddarosten.
Bag tærten i 35 til 40 min. ved 175 grader varmluft.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu