De uegnede

Proteinpandekager

Så fik jeg langt om længe smagt proteinpandekager, og det var en overraskende god oplevelse. Pandekageblandingen har stået længe i min skuffe, men tirsdag morgen skulle det altså være. Det er meget enkelt og hurtigt at lave.

pancake

3 skefulde pulver tilsæt 1 dl vand eller mælk. (Jeg bruger altid mælk til proteinpulver, da jeg oplever en bedre smag. Til disse pandekager bruger jeg 1,5 dl mælk. Jeg synes, blandingen er svær at ryste sammen ellers). Ryst godt sammen i en shaker. Kom lidt fedtstof på en pande og steg ved medium varme, indtil pandekagerne er gyldenbrune på begge sider. Man får 2 pandekager i medium størrelse.

Pandekagerne bør nydes straks for bedste smagsoplevelse.

pancake2

Jeg valgte pulverblandingen med små chokoladedråber, som smelter når pandekagerne tilberedes. De er lækre, og sukkertrangen forsvinder.

Pandekagerne er meget velsmagende, dog lidt tørre som produkter med protein jo er. Men ingen tvivl om, at de absolut kan anbefales.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De uegnede